Kiertotalouden tilannekuvatyöpaja

Pirkanmaan liitto järjesti syyskuussa 2017 ensimmäistä kertaa kiertotalouden tilannekuvatyöpajan, joka keräsi paikalle hyvän kattauksen kiertotalouden innovaatiotoiminnasta kiinnostuneita tahoja. Työpajassa tarkasteltiin innovaatiotoimintaa rahoituksen, osaamisen sekä verkostojen näkökulmista ja tehtiin kiertotalouden iskukykyanalyysi. Työpajan tulokset tukevat vuosittain tehtävää innovaatiotoiminnan tilannekuvatyötä ja tänä vuonna niiden pohjalta tehtiin myös katsaus bio- ja kiertotalouden innovaatiotoimintaan. Lue lisää.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s