Tutustu Pirkanmaan kiertotaloustoimijoihin

Pirkanmaalla toimii monimuotoinen joukko organisaatioita, tutkimuslaitoksia, yrityksiä ja rahoittajia, joiden työ sivuaa enemmän tai vähemmän kiertotaloutta. Tarkoituksena on nostaa CIRCPirkanmaa sivustoille tiedoksi alueen eri toimijoita ja päivittää listausta säännöllisesti. Ensimmäiset kaksi yritystä liittyvät materiaalikiertoihin ja rakentamiseen.

  • Tutustu Ecolan Oy:n toimintaan: Ecolan Oy jalostaa teollisuuden sivuvirroista tuotteita metsä- ja maatalouteen, maanrakentamiseen ja ympäristönhoitoon.
  • Tiesitkö tämän Deletestä? Delete  kierrättää ja käsittelee rakentamisen ja purkamisen jätteitä sekä tuottaa maarakennuskohteissa hyötykäytettäväksi DeleKivi-uusiokiviainesta, jonka raaka-aineena toimii pääosin Deleten purkutyömailla rakennusten purussa syntyvä betoni- ja tiilijäte. DeleKivi korvaa maarakentamisessa neitseellistä kiviainesta. Delete myös käsittelee ja jalostaa öljypitoisia nesteitä uudelleenkäytettäväksi teollisuuden tarpeissa. Samoin se järjestää kierrätyskoulutuksia mm. yrityksille ja oppilaitoksille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s